Met salesforce en Rootstock creëer je eigen functionaliteit en processen met standaard software. Een mooi voorbeeld hiervan is het “Remittance Advice” dat we onlangs hebben ontwikkeld voor een van onze internationale klanten.

Show me the money!

Balanced Force heeft een overzicht van uitgaande betalingen ontwikkeld dat u (automatisch) naar uw leveranciers kunt mailen wanneer u uw betalingen in Rootstock heeft verwerkt. Dit Remittance Advice is een salesforce rapport dat duidelijk maakt voor welke facturen en creditnota’s het betaalde bedrag precies voor deze leverancier staat. De standaard Salesforce-automatiseringstools kunnen worden gebruikt om dit rapport automatisch in pdf-indeling naar elke leverancier te sturen.

   

Optimaliseer na Go-Live.

Balanced Force streeft ernaar om de verwerkingskosten te verlagen en de gebruikerservaring voor Salesforce- en Rootstock-klanten te maximaliseren. We gebruiken onze expertise in de mogelijkheden van deze oplossingen en onze lange ervaring in ERP-implementaties en continue verbetering van bedrijfsprocessen om meer klantwaarde te creëren.