Zoekt u sneller, eenvoudiger en efficienter magazijnbeheer en productie orderverwerking? U heeft nu geen warehouse management systeem meer nodig voor het aansturen van uw magazijn processen, verbeterde order fulfilment en accurate voorraadstanden.

Uw magazijn en kantoor op 1 platform

Salesforce & Rootstock ERP biedt real time magazijnbeheer in een cloud oplossing voor de werkvloer en kantoor. In deze serie laten we zien hoe we flixibele, eenvoudige, creatieve, slimme, en dynamische magazijnprocessen inrichten voor onze klanten

Scan, maak een foto en print on the spot

Op de werkvloer rollen de stickers direct vanaf het platform uit een cloud printer en kunt u foto’s van documenten en schade direct van uw scanner of een ander device uploaden. De picklists voor productie en verzending zijn geoptimaliseerd om de pick tijd te reduceren en om doordachte verpakking te verkrijgen. Bijvoorbeeld door de zwaarste producten eerst te picken en breekbare items bovenop te stapelen. Wij optimaliseren, verbeteren en passen uw magazijn en productieprocessen aan door slim gebruik te maken van de edge technology die Salesforce & Rootstock ERP biedt. Hiermee creëren wij meerwaarde voor onze klanten.

In deze serie ontdekken wij;

Flexible location transfer

Ruimte is een grote uitdaging in veel magazijnen, vooral wanneer er een grote levering binnenkomt. Daarom zijn er veel voorraadbewegingen en de uitdaging is om van ieder item (SKU) de exacte locatie bij te houden.

Easy goods receipt

Het inboeken van goederenontvangsten kan heel bewerkelijk zijn, het vinden van de order, het controleren van de hoeveelheden en kwaliteit, documenten verwerken , labels printen en het stickeren van de items (SKU’s)

Creative work order

Altijd voldoende onderdelen voor uw werkorder, print uw gereed product barcode/QR code en documenten van uw scanner en meld de werkorder gereed door de code op uw personeelpas te scannen.

Smart Sales order & shipment

Uw digitale sales order picklist is opgesteld in doordachte volgorde. Bijvoorbeeld door de zwaarste producten eerst te picken en breekbare items bovenop te stapelen. Voeg gewicht en afmetingen toe op uw scanner en print direct de transportdocumenten voor uw vervoerder.

Dynamic Cycle count

Zeker weten dat in het magazijn ligt wat het systeem beweert wordt kinderspel met mobile cycle count. Wall to wall, per locatie, per ABC klasse, per wat u maar kiest in gelijktijdige batches zonder het magaz\ijn te moeten sluiten.

Coming soon

Wilt u het meteen zien? Neem contact op voor een demo.