Vanuit klantperspectief

Stem de productiecapaciteit af op de mijlpaal van de klant

We houden van projecten, we engineeren, we produceren, we bouwen, we vinden oplossingen en we streven ernaar om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Regel nummer één voor klanttevredenheid in ons bedrijf is tijdige levering. Wij leveren industriële oplossingen die een essentieel onderdeel vormen van het kernbedrijfsproces van onze klanten. Leveren we niet binnen de afgesproken tijd, dan staat het bedrijfsproces van onze klanten stil.

Onze uitdagingen deden zich altijd voor tegen het einde van de productie. Veel voorkomende knelpunten voor ons waren componenten die niet op tijd arriveerden en werkorders die de verwachte productietijd overschreden. Daarom hebben we deze Gantt-planningstool bovenop ons ERP-systeem geïmplementeerd. De visualisatie van (mogelijke) clashes stelt ons nu in staat om in te grijpen voordat de deadline van onze klanten is bereikt en helpt ons om op tijd te leveren, zoals beloofd.

Projectbeheersing

Onze projecten zijn aangegane verplichtingen richting onze klant, dit begint al in de pre-sales fase. We plannen onze aankopen, de fabricage, het transport en de installatie ter plaatse in detail, op basis van de deadlines van de klant. Zodra de handtekening van de klant op de verkooporder staat, start het project. We controleren onze voorraad, creëren inkoop- en werkbonnen en krijgen het project gedaan. Tijdens het hele project helpen dashboards en rapporten ons om de werkelijke cijfers en budgetten bij te houden om ervoor te zorgen dat we het voorspelde projectbudget niet overschrijden.

 

Geen druk

Tegenwoordig zijn de geplande activiteiten voor het project gekoppeld aan inkooporders en werkorders, zodat u in het Gantt-diagram precies kunt zien welke activiteiten het risico lopen achterstallig te worden op basis van real-time productiegegevens. We gebruiken de tool ook om de voortgang bij te houden en onze verkooporder te visualiseren, zodat we precies kunnen zien wanneer we onze termijnen naar de klant kunnen sturen.

 

Gantt op Rootstock

Ons project Gantt-diagram visualiseert de daadwerkelijke voortgang van het project op basis van Rootstock-gegevens. De visualisatie van de uitvoering van onze bestelling stelt ons in staat om op tijd de juiste maatregelen te nemen, zodat we onze belofte aan onze klanten nakomen.