Mochten we nog denken dat de overgang naar een volledig Cloud concept alleen iets is voor moderne hippe bedrijfssegmenten, een Zweeds bedrijf dat op traditionele wijze gietijzer bewerkt, ontkracht dit denken.

Met meer dan 150 jaar geschiedenis, houdt Josef Davidsson Eftr (JDE) de Zweedse traditie en het ambacht rond gietijzeren kachels levend. Om de kwaliteit van hun producten te waarborgen, werken ze met geselecteerde Zweedse en buitenlandse gieterijen, en in de moderne fabriek van Reftele zijn ervaren en bekwame vakmensen werkzaam. Ze voltooien en polijsten elk deel voordat ze de (open) haarden met de hand monteren.

We hebben nog geen machine gevonden die de nauwkeurigheid of het gevoel van de hand of het oog kan meten. Daarom worden onze gietijzeren haarden nog steeds met de hand gebouwd in onze fabriek, in Småland, Reftele, Zweden beschrijft het bedrijf.

JDE bevindt zich in een proces waarin nieuwe werkmethoden, verbeterde marketing en nieuwe Cloud gebaseerde oplossingen een basis vormen voor de investering in de toekomst van het bedrijf. Na het zoeken naar de markt en het kijken naar verschillende systemen, viel de keuze op Rootstock Cloud ERP, gebaseerd op het markt leidende en veiligste Cloud salesforce platform.

We hebben ons snel gerealiseerd dat de combinatie Rootstock en het Salesforce-platform alle functionaliteit biedt wat een productie- en distributiebedrijf nodig heeft. We waren onder de indruk van de complete oplossing en geweldige expertise van Rootstock zei Martin Poulsen, vicepresident van JDE, ondernemer en voormalig oprichter van MP Engineering.

Met Rootstock Cloud ERP zullen we de controle over voorraad-, inkoop- en leveringstijden aanzienlijk verbeteren, evenals de mogelijkheid om uit te breiden, en onze klanten en leveranciers beter van dienst te zijn, vervolgt Martin.

Digitale transformatie, Cloud-infrastructuur, en de behoefte aan een nieuwe toekomst-proof business software voor de gehele onderneming met productie, logistiek, financiën en e-commerce vond JDE in Rootstock ERP.

Rootstock; We zien een paradigmaverschuiving in de zakelijke systeemmarkt voor productie- en distributiebedrijven. Een overgang naar Cloud gebaseerde, wijzigingsvriendelijke oplossingen die zonder problemen zijn op te waarderen.

Rootstock Software® is een gevestigde leverancier van business software voor de productie, distributie en supply chain, ontwikkeld op het Salesforce platform (’s werelds grootste Cloud-platform). 
Rootstock biedt een krachtige en schaalbare oplossing van kleine tot grote bedrijven met een brede en diepgaande functionaliteit in order management, inkoop, voorraad, batch/serienummer management, traceerbaarheid, MRP, DRP, capaciteitsplanning, productie, project management, PLM integratie, financiële administratie, enz., gecombineerd met alle Salesforce functionaliteit.

Origineel artikel ; http://www.svenskverkstad.se/crossover