Salesforce voor projectindustrieën en projectfabrikanten

Heeft u ooit een succesvol project afgerond, om er later achter te komen dat er na voltooiing extra uren en kosten zijn toegevoegd? Of loopt uw project vertraging op doordat onderdelen niet op tijd aankomen en werkorders de verwachte productietijd overschrijden?

Project Industries en Project Manufacturers hebben de afgelopen jaren de mogelijkheden van Salesforce CRM en het Salesforce platform ontdekt. Balanced Force combineert jarenlange ervaring in deze markten en in Salesforce implementaties en is daarom de “go-to” partner voor vooruitstrevende bedrijven in dit segment. In ons vorige artikel deelden we de onderwerpen waar onze klanten het meest mee worstelen, in deze reeks artikelen duiken we in elk van deze onderwerpen.

Grip op vertragingen & kosten

Real-time informatie is een van de belangrijkste drijfveren voor het beheren van vertragingen en kosten, dit is waar digitale werkvloertransacties vandaag het verschil maken. Het posten van tijd, goederenontvangsten, aanpassingen in de levertijd die uw mijlpalen in gevaar brengen of budgetoverschrijdingen veroorzaken, leiden allemaal onmiddellijke tot rode vlaggen op uw productiedashboard op elk apparaat. Het maken van inkooporders en factuurverwerking met multitier-goedkeuringsprocessen kunnen binnen enkele minuten worden uitgevoerd omdat het hele team online samenwerkt. U kunt de goedkeuringen die aan u zijn toegewezen overal op uw mobiele telefoon uitvoeren met een veegbeweging. De drastische vermindering van de responstijd biedt realtime informatie en stelt u in staat om  snel maatregelen te nemen voordat de schade is aangericht.

Klant centraal

Samenwerking beperkt zich niet meer tot uw fabrieksmuren met een echte moderne cloud ERP-oplossing. Uw verkoopteam is volledig op de hoogte. Uw klant kan direct op de hoogte worden gesteld wanneer de bestelstatus wordt bijgewerkt, de verwachte leverdatum wordt gewijzigd of een track- en tracenummer wordt gemaakt.   Dit verhoogt de klantervaring en verbetert uw verkoopproces.

      

Optimaliseren na live gaan

We optimaliseren, verbeteren en passen oplossingen aan na go-live, op basis van onze kennis van en ervaring met ERP-implementaties en -systemen, evenals verbeteringen in bedrijfsprocessen. We helpen onze klanten om de verwerkingskosten te verlagen en de bruikbaarheid van systemen te maximaliseren om meer klantwaarde te creëren.