Project Industries en Project Manufacturers hebben de afgelopen jaren de mogelijkheden van Salesforce CRM en het Salesforce platform ontdekt. Balanced Force combineert jarenlange ervaring in deze markten en in Salesforce implementaties en is daarom de “go-to” partner voor vooruitstrevende bedrijven in dit segment. In ons vorige artikel deelden we de onderwerpen waar onze klanten het meest mee worstelen. In deze reeks artikelen duiken we in elk van deze onderwerpen.

Laag productievolume vs ROI in cash

De kost gaat voor de baat uit, vooral in de wereld van project manufacturing.

Een typerend voorbeeld van een cash flow chart voor deze projecten laat een negatieve cash flow in de eerste fase van het project zien, daarna worden termijnen of aanbetalingen voldaan door de klant waardoor de cash flow min of meer in balans komt. Pas wanneer het project is opgeleverd en de laatste termijn is betaald ontstaat er een positieve ROI in cash

Cash is King

In veel organisaties zijn de bedrijfsprocessen een beetje digitaal, een beetje handwerk en soms een beetje onduidelijk. Stel je nu eens voor dat je project- of productiemanager de volgende mijlpaal gereedmeld op zijn mobiel. Op kantoor wordt direct een taak ontvangen dat de klant gefactureerd kan worden en een paar minuten later zit de factuur in de inbox van de klant.

Wij helpen onze klanten snellere bedrijfsprocessen op te zetten, accuratere data te genereren en hun cashflow te verbeteren omdat facturen eerder betaald worden.

     

Optimaliseren na live gaan

We optimaliseren, verbeteren en passen oplossingen aan na go-live, op basis van onze kennis van en ervaring met ERP-implementaties en -systemen, evenals verbeteringen in bedrijfsprocessen. We helpen onze klanten om de verwerkingskosten te verlagen en de bruikbaarheid van systemen te maximaliseren om meer klantwaarde te creëren.