projectplanner

Project Industries en Project Manufacturers hebben de afgelopen jaren de mogelijkheden van Salesforce CRM en het Salesforce platform ontdekt. Balanced Force combineert jarenlange ervaring in deze markten en in Salesforce implementaties en is daarom de “go-to” partner voor vooruitstrevende bedrijven in dit segment. In ons vorige artikel deelden we de onderwerpen waar onze klanten het meest mee worstelen, in deze reeks artikelen duiken we in elk van deze onderwerpen.

Financieel project management

Welkom in de wereld van Budgetten, Werkelijke kosten, Prognoses, Percentage of completion, (termijn-) facturatie, BTW en nog veel meer spannende financiële aspecten van uw project.

Finance klaagt;
“De operatie moet gedetailleerder inzicht geven in de kosten die gemaakt worden tijdens de uitvoering van het project.”

Operationeel project management

Welkom in de wereld van Levertijden, Capaciteits planning, Routing¸ Kwaliteitscontrole, Lot & Serialized, License Plating, Uitbestede bewerkingen, transport, installatie on site, turnkey en nog veel meer spannende operationele aspecten van uw project.

De operatie zegt;
“Boekhoudprocessen voldoen niet, zijn gebruiksonvriendelijk en en leveren niet de benodigde informatie om mij te helpen het project aan te sturen.”

Geïntegreerde oplossing

Deze klassieke tegengesteld inzichten zijn ontstaan in een tijd dat het operationele project op de werkvloer uitgevoerd werd en het financieel projectmanagement op kantoor. Beiden met een eigen software oplossing, een voor de boekhouding en een ander voor projectmanagement. De projectmanegement oplossingen werden veelal aangepast op enkele plaatsen voor financiële aspecten.

Moderne, werkelijk geïntegreerde oplossingen beieden een gezamenlijk perspectief op het project, vanuit Finance en vanuit de operatie. Deze oplossingen zijn ontwikkeld vanuit een geïntegreerd bedrijfsproces met als resultaat en veel gebruikersvriendeleijkere oplossing waarin financieel en operationeel projectmanegement samenwerken.

Geïnteresseerd is praktische voorbeelden? Lees bijvoorbeeld hoe wij Gantt chart integreren in Rootstock

     

Optimaliseren na live gaan

We optimaliseren, verbeteren en passen oplossingen aan na go-live, op basis van onze kennis van en ervaring met ERP-implementaties en -systemen, evenals verbeteringen in bedrijfsprocessen. We helpen onze klanten om de verwerkingskosten te verlagen en de bruikbaarheid van systemen te maximaliseren om meer klantwaarde te creëren.