De meeste van onze klanten streven naar een gestroomlijnd Purchase to Pay-proces in hun ERP-systeem. Ze automatiseren de inkoopaanvraag, optimaliseren de verwerking van inkooporders, digitaliseren de goederenontvangst, stroomlijnen de 3-weg factuurafstemming en gebruiken geautomatiseerde betalingsselectie op basis van de overeengekomen voorwaarden voor het betalingsbestand.

Je moet geld uitgeven om geld te verdienen..

Betalingsbestanden worden vervolgens naar uw bank gestuurd of geüpload in uw banksoftware en de transacties worden verwerkt. Balanced Force heeft een internationale exportoplossing ontwikkeld in overeenstemming met bankvereisten voor internationale betalingen die ook betalingen naar India, Japan en de Verenigde Arabische Emiraten ondersteunt. Voor deze landen is een betalingsdoelcode vereist. Met deze oplossing kunnen klanten over de hele wereld de afhandelingsinspanning van hun “Purchase to Pay-proces” verder verminderen.

   

Optimaliseer na de Go-Live.

Balanced Force streeft ernaar de verwerkingskosten te verlagen en de gebruikerservaring voor Salesforce- en Rootstock-klanten te maximaliseren. We gebruiken onze expertise in de mogelijkheden van deze oplossingen en onze lange ervaring in ERP-implementaties en continue verbetering van bedrijfsprocessen om meer klantwaarde te creëren.