De kracht van Salesforce-platformapps combineren om een flow van bedrijfsprocessen te creëren.

Voor UTG Mixing Group is een naadloos proces opgezet van CRM naar Productconfiguratie tot projectcontrole en verwerking van transacties in ERP. Deze gestroomlijnde oplossing verkort de tijd van offerte tot projectcontrole drastisch.

Configure Price Quote – BOM & Budget – Project control

Balanced Force heeft twee van de belangrijkste speerpunten van de oplossing ontwikkeld: het geautomatiseerd genereren van een stuklijst, verkooporder, project en projectbudget in het ERP-systeem vanuit de CPQ-oplossing, wanneer de offerte is afgerond. Dit laat zien wat er kan worden bereikt met behulp van standaard Salesforce-tools in verschillende Salesforce-apps. Het tweede deel dat is ontwikkeld, is Projectcontrole met budget, werkelijke waarden en schattingen op het niveau van de Work Breakdown Structure. Dit levert een gedegen kostenanalyse op die kan worden gebruikt om toekomstige offertes verder te verbeteren.

 

Gestroomlijnde CRM, CPQ en ERP

De combinatie van Salesforce, Tacton/CPQ en Rootstock ERP-functionaliteit op één platform biedt UTG Mixing Group een veilige en toekomstbestendige best of apps-oplossing in de Cloud. Aangezien alle apps native Salesforce zijn, wordt dit bereikt zonder integraties, waardoor de eigendoms- en beheerskosten tot een minimum worden beperkt.

 

Over UTG

De UTG Mixing Group is een technologiebedrijf dat mengoplossingen (Industriële mixers) aanbiedt die de levenscycluskosten minimaliseren door wereldwijde expertise in de procesindustrieën lokaal naar klanten te brengen. Het bedrijf heeft vestigingen in Finland en Duitsland.