Warehouse to World.

Vanuit magazijnen in België en het VK levert Harlequin dansvloeren die door lokale kantoren over de hele wereld worden verkocht. Balanced Force implementeerde het financiële deel van Rootstock ERP en ondersteunde de volledige complexiteit van internationale handel voor de eerste 5 bedrijven.

 

Intercompany-transacties en internationale btw.

De belangrijkste uitdaging in dit project was de combinatie van volledig geautomatiseerde internationale intercompany-transacties en het nog steeds naleven van de internationale btw-regels die van toepassing zijn op b.v. in triangulatie-transacties. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van Salesforce Flows en Reporting werd een proces op maat gemaakt voor Harlequin met standaardsoftware die de afhandeling tot een minimum beperkt.

 

Rootstock Finance

Rootstock Financials biedt zelfs de meest geavanceerde multinationals de essentiële, real-time informatie die ze nodig hebben om hun snel veranderende bedrijven te beheren. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van Salesforce streven we ernaar bedrijfsprocessen te optimaliseren om de afhandelingskosten te verlagen.

Over Harlequin-vloeren

Harlequin, meer dan 40 jaar geleden opgericht in het Verenigd Koninkrijk, blijft de voorkeursvloer voor ’s werelds meest prestigieuze dans- en podiumkunstengezelschappen, theaters, podia en scholen, theater productiebedrijven en wereldwijde evenementen. Harlequin heeft kantoren in het VK, België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Spanje, Hong Kong, Australië en de VS.