Balanced Force ondersteunt Maxon met een 30 dagen implementatie van Rootstock voor nieuw Japans kantoor.

 

“Non touch” Bedrijfsprocessen

Voor Maxon zijn volledig geautomatiseerde bedrijfsprocessen opgezet met behulp van procesflows om naadloos verkooporders, facturen en “deferrals”  te creëren in Rootstock, de native ERP-oplossing op het Salesforce-platform.

Deferrals

Een uniek element van de oplossing is het automatisch genereren en boeken van “opschortingen”. Bedrijven die licenties verkopen, worden vaak vooraf betaald en moeten hun inkomsten vervolgens spreiden over de duur van de licentie. Deze complexe vorm van omzetverantwoording is een vereiste voor Maxon.

Japanse factuur

Een bijzonderheid voor het team was het opzetten van de verkoopfactuur in het Japanse “Katakana” (片 仮 名) tekenset.

 

Over Rootstock & Salesforce   

Rootstock Cloud ERP is gebouwd op het markt leidende Salesforce Cloud Platform en deelt dezelfde cloud met Salesforce CRM. In combinatie met Salesforce CRM biedt Rootstock Cloud ERP één platform om uw bedrijf te laten groeien en beheren met “a 360 customer view”.

Over Maxon   

Maxon maakt krachtige maar toegankelijke softwareoplossingen voor makers van 2D- en 3D-ontwerpen, bewegende beelden, visuele effecten en visualisatie. Maxon’s innovatieve productportfolio helpt artiesten hun creatieve workflows een boost te geven. De productlijnen omvatten de bekroonde Cinema 4D-suite van 3D-modellering, simulatie en animatietechnologie, de diverse Red Giant-reeks van revolutionaire bewerkings-, motion design- en filmtools, en de high-end productie, razendsnelle Redshift-renderingoplossingen.