Project Industries en Project Manufacturers hebben de afgelopen jaren de mogelijkheden van Salesforce CRM en het Salesforce platform ontdekt. Balanced Force combineert jarenlange ervaring in deze markten en in Salesforce implementaties en is daarom de “go-to” partner voor vooruitstrevende bedrijven in dit segment.

Teamwork & hands-on

Projecten zijn teamwork en dat geldt ook voor de Balanced Force projecten, groot of klein. Wij ondersteunen integraties, implementatie van off-platform Apps, optimaliseren bedrijfsprocessen met behulp van bijvoorbeeld onze Gantt oplossing of platform ERP implementaties met Rootstock. We passen de projectbenadering van de klant toe bij het creëren van het beste team voor een uitstekend resultaat. Onze hoogopgeleide consultants brengen jarenlange praktijkervaring uit deze markten in het project. Soms uitdagend maar altijd een verbetering van de huidige bedrijfsprocessen
bij onze klanten.

Marktervaring

Meestal worstelen onze klanten met onderwerpen als;

  1. flexibiliteit van de toeleveringsketen
  2. niveau van aanpassing versus prijs
  3. het beheren van vertragingen en kosten
  4. laag productievolume versus ROI in contanten
  5. financieel versus operationeel projectmanagement
  6. Rapportage

In al onze projecten behandelen we minstens één of meerdere van deze onderwerpen. Balance force maakt gebruik van de unieke platformmogelijkheden van Salesforce om uw (productie) projecten succesvol te maken.

      

Optimaliseren na live gaan

We optimaliseren, verbeteren en passen oplossingen aan na go-live, op basis van onze kennis van en ervaring met ERP-implementaties en -systemen, evenals verbeteringen in bedrijfs processen. We helpen onze klanten om de verwerkingskosten te verlagen en de bruikbaarheid van systemen te maximaliseren, zodat ze meer klantwaarde kunnen creëren.