Een van de uitdagingen van het zakendoen in Europa  en/of  global  is het naleven van  alle  fiscale regels  die van toepassing zijn op  uw zakelijke  transacties. Past u  0% BTW toe of BTW volgens de regels van het land van de klant? Hoe rapporteert u de  verlegging  bij  verkopen of aankopen? Is een lokale btw-lijst vereist  en  wat  zijn  rapportagevereisten? Balanced Force ontwikkelde een rapportagetool die u helpt de uitdaging van internationale  btw-rapportages te overwinnen.

Ken de situatie!

Bedrijven met internationale kantoren hebben vaak meerdere btw-nummers per rechtspersoon nodig. Periodiek rapporteren  is vereist op basis van de btw-transactie voor elk nummer aan  de  lokale  overheid, in een lokale  indeling. Met de Europese  btw-aangifteoplossing  kunt u de vereiste  formaten voor elk btw-nummer vooraf definiëren en periodiek rapporteren op basis van de aanwezige VAT-transacties. De rapporten, die voldoen aan alle regels voor  verkoop- en  inkoopbelasting worden gecreëerd met slechts een druk op de knop.

     

Optimaliseren na live gaan.

Balanced Force streeft ernaar om de verwerkingskosten te verlagen en de gebruikerservaring voor Salesforce- en Rootstock-klanten te maximaliseren. We gebruiken onze expertise in de mogelijkheden van deze oplossingen en onze jarenlange ervaring in ERP-implementaties en continue verbetering van het bedrijfsproces om meer klantwaarde te creëren.