Go with the Flow

Bedrijfsprocessen worden vaak beperkt door de mogelijkheden van de tools die deze processen ondersteunen. Het vervangen van verouderde tools door de modernste Salesforce-automatiseringsmogelijkheden bewijst dat veel stappen in het proces overbodig zijn geworden.

 

Hoe;

Balanced Force maakt gebruik van de standaard Salesforce-tools om procesautomatisering te maximaliseren en eindgebruikerstaken voor onze klanten te minimaliseren. Standaardisatie en automatisering van bedrijfsprocessen verbetert de kwaliteit voor de eindklant en verlaagt de afhandelingskosten. Het elimineren van repetitieve taken leidt ook tot tevreden personeel, want niemand houdt ervan om de hele dag gegevens in te voeren, te kopiëren – plakken en op te slaan in de juiste bestandsmap.

Niet alleen CRM

Salesforce is de toonaangevende Cloud marktplaats met duizenden direct installeerbare apps die zijn gebouwd om uw dagelijkse bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met Salesforce-tools zoals Flows, Reporting, Dashboarding en Integration Tools kunt u deze processen verder afstemmen op uw optimale manier van werken. Balanced Force helpt onze klanten bij die reis.

Bovendien is Salesforce een Cloudplatform, zodat uw bedrijfsproces nu overal en op elk apparaat beschikbaar is!

Bijv;

Webshop, leveranciersportaal, factuurgoedkeuring, documentbeheer, orderafhandeling en vele andere essentiële concepten en bedrijfsprocessen die u helpen om beter zaken te doen.

 

Gebruik Salesforce-tools voor integraties en optimalisaties

Balanced Force heeft veel ervaring met het bouwen van verschillende integraties zowel on- als off-platform. Deze integraties zijn altijd cruciaal voor onze klanten, daarom vertrouwen we op de modernste Salesforce-oplossingen om solide integraties voor onze klanten te ontwikkelen en te implementeren. Met de out-of-the-box tools van salesforce zoals Flows.